GlofixGlofixGlofix

Privatumo politika ir taisyklės

Dėkojame, kad naudojate GLOFIX.

Ši privatumo politika informuoja apie pagrindinius asmens duomenų tvarkymo principus ir jūsų teises, kai naudojatės „Bioklinika Ltd.“ (BIOFIRST klinika) svetaine www.glofix.com ( toliau - Svetainė). Ši privatumo politika paaiškina, ką renkame ir kodėl renkame informaciją, kai lankotės mūsų svetainėje, kurioje naudojatės mūsų paslaugomis. Taip pat rasite išsamią informaciją apie tai, kur naudojama jūsų pateikta informacija. Mums svarbi duomenų apsauga, todėl esame įsipareigoję gerbti ir saugoti kiekvieno duomenų subjekto privatumą.

Mes teikiame savo paslaugas per svetainę ne jaunesniems kaip 14 metų asmenims.

PAGRINDAI

1. Sąvokos

Pateiktos sąvokos padės lengviau suprasti šią privatumo politiką. Kalbėdami apie „mes“, „mūsų“, „glofix.com“, „svetainę“, mes kalbame apie „Bioklinika Ltd.“ (Studentų g. 37, Kaunas, LT-51364, Įmonės kodas: 302434849, PVM LT100006439017, Asmens duomenų saugumas Registras: identifikavimo kodas - P6424 Registracijos data - 2015-03-13).

Kai sakome „Jūs“, „Jūsų“, „Klientas“, „Vartotojas“, „Lankytojas“, mes kalbame apie registruotas mūsų svetainės vartotojas arba mūsų svetainės lankytojas, kuris nebūtinai yra užsiregistravęs.

Asmens duomenys Reiškia bet kokią informaciją, susijusią su identifikuotu ar identifikuojamu fiziniu asmeniu (duomenų subjektu); asmuo, kurio tapatybę galima tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti naudojant identifikatorių, pvz., vardą, asmens kodą, vietos duomenis ir interneto identifikatorių, arba vieną ar daugiau fizinių, fiziologinių, genetinių, psichinių, ekonominių, kultūrinių ar socialinių tapatybių.

Klientas. Tai reiškia bet kurį asmenį, kuris užsako, perka ar naudojasi mūsų paslaugomis.

Asmeniniai duomenys. Informacija, kuri nebėra susijusi su asmeniu, nes visi asmenį identifikuojantys elementai buvo pašalinti iš asmens duomenų rinkinio.

Paslaugos . Bet kokie mūsų siūlomi produktai ir (arba) paslaugos, tiek elektroniniai, tiek neelektroniniai.

Duomenų subjektas. Reiškia asmenį, iš kurio glofix.com gauna ir tvarko asmens duomenis.

Duomenų teikimas. Asmens duomenų atskleidimas perduodant juos kitais būdais (išskyrus paskelbimą visuomenės informavimo priemonėse).

Duomenų tvarkymas. Bet kokia operacija ar operacijų seka, atliekama automatinėmis ar neautomatizuotomis priemonėmis su asmens duomenimis ar asmens duomenų rinkiniais, pvz., surinkimas, įrašymas, rūšiavimas, sisteminimas, saugojimas, pritaikymas ar keitimas, išgavimas, prieiga, naudojimas, atskleidimas, persiuntimas, platinti ar kitaip padaryti juos prieinamus naudoti, taip pat rinkti ar sujungti su kitais duomenimis, apriboti, ištrinti ar sunaikinti.

Automatinis duomenų apdorojimas. Duomenų apdorojimo operacija, visiškai ar iš dalies atlikta automatinėmis priemonėmis.

Specialios asmens duomenų kategorijos. Duomenys, atskleidžiantys rasinę ar etninę kilmę, politines nuomones, religinius ar filosofinius įsitikinimus ar narystę profesinėse sąjungose, taip pat genetinius duomenis, biometrinius duomenis, sveikatos duomenis arba duomenis, susijusius su asmens seksualiniu gyvenimu ir seksualine orientacija, pagal kuriuos galima nustatyti asmens tapatybę.

Sutikimas. Savanoriškas duomenų subjekto valios pareiškimas tvarkyti jo asmens duomenis savo tikslu. Sutikimas tvarkyti specialias asmens duomenų kategorijas turi būti išreikštas aiškia, rašytine, lygiaverte ar kita forma, be jokios abejonės, parodant duomenų subjekto valią.

Tiesioginė rinkodara. Veikla siūlyti asmenims prekes ar paslaugas paštu, telefonu ar kitomis tiesioginėmis priemonėmis ir (arba) sužinoti jų nuomonę apie siūlomas prekes ar paslaugas.

Duomenų tvarkytojas. Juridinis arba asmuo, kuris vienas arba kartu su kitais, nustato asmens duomenų tvarkymo tikslą ir priemones.Jei tvarkymo tikslai yra nustatyti įstatymuose ar kituose teisės aktuose, duomenų valdytojas ir (arba) jo paskyrimo tvarka gali būti nustatyti tais įstatymais ar kitais teisės aktais.

Duomenų valdytojas. Bioklinika Ltd. ( BIOFIRST klinika), Studentų g. 37, Kaunas, LT-51364, Įmonės kodas: 302434849.

Trečioji šalis. Juridinis arba asmuo, išskyrus duomenų subjektą, duomenų valdytoją, tvarkytoją ir tiesiogiai įgaliotus asmenis duomenų valdytojas arba procesorius.

2. Sąlygos ir pakeitimai

Elektroninės ar kitos šios privatumo politikos kopijos laikomos tikromis, galiojančiomis, pilnomis, autentiškomis ir vykdytinomis šios privatumo politikos kopijomis, galiojančiomis tą dieną, kai lankėtės mūsų svetainėje.

Mes galime tai pakeisti privatumo politiką, o šio puslapio apačioje nurodysime atnaujinimo datą. Visi pakeitimai įsigalios, kai tik jie bus paskelbti, ir raginame retkarčiais peržiūrėti savo privatumo politiką, o mes ir toliau naudosime savo svetainę kaip sutikimą su mūsų privatumo politika.

3. Klausimai ir kiti interesai

Jei turite klausimų dėl šios privatumo politikos sąlygų, nedvejodami susisiekite su mumis šiais kontaktais:

Bioklinika Ltd. Įmonės kodas: 302434849 Registracijos adresas: Studentu g. 37, Kaunas LT-51364 El. Paštas: info@bioklinika.lt Telefonas: +370 (37) 75 08 66

JŪSŲ INFORMACIJA

4. Kokius duomenis renkame?

Informacija, kurią pateikiate savanoriškai. Kai prisiregistruojate mūsų svetainėje tiesiogiai iš trečiųjų šalių (pvz., „Facebook“, „Google“ ir kt.), atsiųskite mums el. laišką ir susisiekite su mumis naudodami trečiųjų šalių programas , raštu, žodžiu ar bet kokiomis kitomis priemonėmis konsultuojasi su mūsų darbuotojais dėl produktų ir (arba) paslaugų, jūs užsiprenumeruojate naujienlaiškio paslaugą, naudojatės svetainės komentavimo funkcija, susisiekiate su mumis bet kokiu kitu būdu ir savanoriškai pateikiate mums informaciją apie save. Tai gali būti jūsų vardas, pavardė, slapyvardis, fizinis adresas, el. Pašto adresas, telefono numeris, banko pavedimo informacija. Taip pat tokia informacija kaip lytis, amžius, pareigos, gyvenamoji vieta, pirkinių istorija ir kita demografinė informacija.

Informacija, kurią renkame automatiškai. Kai naudojatės mūsų paslaugomis, naršote svetainę rinkti informaciją apie lankomus puslapius ir kitą naršymo veiklą, istoriją ir statistiką. Tai gali apimti jūsų IP adresą, įrenginio operacinę sistemą, naršyklės ID, naršymo veiklą ir kitą informaciją, susijusią su jūsų veikla svetainėje ar kitomis mūsų teikiamomis paslaugomis. Dalis informacijos renkama iš registro failų, taip pat slapukų ir kitų stebėjimo technologijų. Daugiau apie mūsų slapukų politiką ir technologijas galite sužinoti čia.

Informacija, kurią gauname, kai naudojatės mūsų paslaugomis . Pateikdami užsakymą svetainėje, nurodote savo vardą, telefono numerį, registracijos adresą ir pristatymo adresą, banko pavedimo informaciją, išsamią informaciją, pvz., Lytį, ir kitą demografinę informaciją. Be to, registruodamiesi mūsų svetainėje, jūs nurodote el. Pašto adresą, vardą ir pavardę.

Slapukai. Mes ir mūsų partneriai naudojame įvairias technologijas rinkdami svetainės naudojimo statistiką ir naršymo veiklą, tokias kaip slapukus ar panašias technologijas, pvz., tinklalapio tendencijų analizės pikselius ar tinklalapio rodiklius, puslapio administravimą ir suasmenintų demografinių tinklalapių lankytojų demografinę statistiką, mes negalime identifikuoti informacijos, kurią gauname apie konkretų asmenį. Kiekvienas lankytojas savo naršyklėje gali valdyti ir atsisakyti, kaip naršyklė priima arba nepriima slapukų. Mes naudojame savo slapukus savo svetainėje kartu su trečiųjų šalių slapukais, kad užtikrintume, jog svetainė veikia visiškai, ir rinkodaros tikslais, pvz., Rodant suasmenintus skelbimus ir pasiūlymus kitose svetainėse. Jei norite daugiau sužinoti apie slapukų politiką, spauskite čia.


5. Kur naudojame jūsų duomenis?

Norėdami su jumis įvykdyti pardavimo sutartį. Pateikę užsakymą arba pasinaudoję teikiamomis paslaugomis

Sisteminiams el. laiškams ir SMS siuntimui. Su jūsų užsakymu susiję el. laiškai ir SMS, privatumo politikos pakeitimai, informacija, susijusi su svetainės veikla, sistemos el. laiškai, susiję su vartotojo abonementu, atnaujinimais ir kita reklaminė informacija.

Bendraukite su jumis apie savo paskyrą, užsisakykite ir aptarnaukite klientus.

Protect jūsų ir mūsų bei trečiųjų šalių teisės ir privatumas.

Norėdami pareikšti ieškinį, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus. Teismas, antstoliai ar kitos institucijos, kurioms esame įpareigoti perduoti duomenis pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.

Pateikite automatizuotus, specializuotus pasiūlymus pagal jūsų interesus, peržiūrėtus produktus ir naršymo istoriją.

Tiesioginės rinkodaros tikslais. Jei savanoriškai pateiksite savo el. laišką, užsiprenumeruodami naujienlaiškį, įtrauksime jus į savo duomenų bazę ir atsiųsime specialius pasiūlymus, reklamas jonų, naujienų ir kitos informacijos, kuri, mūsų manymu, bus jums naudinga. Mes tai darysime kelis kartus per mėnesį. Be to, jei mūsų duomenų bazėje yra jūsų el. Pašto adresas, jei esate registruotas vartotojas arba įvedėte užsakymą, atsiųsime jums vienkartinį priminimą, jei paliksite krepšelį nenusipirkę. Naudodami slapukus taip pat galime rinkti informaciją, kad pateiktume konkretų naršyklės reklamos turinį.

Trečiųjų šalių paslaugos. Norėdami pristatyti jūsų užsakytas prekes, mes naudojame trečiųjų šalių paslaugas pagal jūsų pasirinktą pristatymo būdą, todėl mes teikiame trečiosios šalies įmonei jūsų pateiktus pristatymo duomenis, tokius kaip jūsų vardas, pavardė, pristatymo adresas, telefonas. Siūlome patikrinti jų privatumo politiką. Prenumeruodami naujienlaiškį, jūsų el. Pašto adresas bus persiųstas naujienlaiškio paslaugų teikėjui. Jūsų banko informacija, užsakymai ir kita atsiskaitymo informacija perduodama per trečiosios šalies paslaugą. Galite susipažinti su kiekvienos įmonės, kuriai perduodame tam tikrus asmens duomenis, asmeninės informacijos privatumo politika jų svetainėje.


6. Kiek laiko saugome jūsų duomenis?

Tiesioginės rinkodaros tikslais surinktus Asmens duomenis tvarkome 2 (dvejus) metus, nebent ilgesnis turimų duomenų saugojimas yra privalomas pagal galiojančius Lietuvos Respublikos teisės aktus. Kai asmens duomenys nebereikalingi jų tvarkymui, jie sunaikinami, išskyrus tuos, kurie įstatymų numatytais atvejais turi būti perduoti archyvams.

7. Jūsų teisės

Norėdami sužinoti, kokie duomenys apie jus buvo surinkti. Asmeniui paprašius per 30 kalendorinių dienų nuo užklausos dienos pateikti kokius duomenis apie jį surinkome. Kiekvienas asmuo turi teisę žinoti, kokią informaciją mes sukaupėme, prašyti ją ištaisyti ar ištrinti. Jei mums paprašius kyla įtarimų dėl pareiškėjo tapatybės ar pareiškėjo amžiaus, turime teisę prašyti pareiškėjo asmens dokumento arba jo kopijos.

Atsisakykite naudoti savo informacijos tiesioginės rinkodaros tikslais. Mes neįpareigojame savo klientų gauti naujienlaiškių ar bet kokios kitos siunčiamos reklaminės informacijos.

Pamirškite. Jei reglamente ar pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus, jums pateikus teisinį prašymą, mes ištrinsime visus sukauptus duomenis apie jus iš mūsų serverių ir informacinės sistemos per 4 kalendorines dienas, nebent tai būtų neįmanoma arba pareikalautų neproporcingų duomenų valdytojų pastangų. Duomenys negali būti ištrinti, kai juos saugoti reikalauja Europos Sąjungos ar Lietuvos teisės aktai.

Nesutinku. Galite nesutikti su mūsų privatumo politika, tačiau kai kurių duomenų, kurių jums reikia vykdymui sutarties ir sklandžiam svetainės veikimui, mums reikia jūsų duomenų, todėl jei nesutinkate su mūsų taisyklėmis, deja, negalime su jumis sudaryti pirkimo -pardavimo sutarties, kad galėtume teikti paslaugas.Dėl savo teisių prašome raštu susisiekti su mumis valstybine kalba el. 37, Kaunas LT-51364 Lietuva.


8. Vieša informacija ir trečiųjų šalių svetainės / programėlės

Tinklaraštis ir komentarai „glofix.com“ . Turime viešai prieinamą tinklaraščio ir komentarų skiltį, kurioje kiekvienas gali skaityti ir rinkti jūsų pateiktą informaciją ir asmeninę informaciją. Jei jūsų asmeninė informacija yra mūsų svetainėje ir jūs norite ją ištrinti, susisiekite su mumis šioje privatumo politikoje nurodytais kontaktais arba mūsų svetainės kontaktų puslapyje. Jei negalėsime jų pašalinti, pranešime, kodėl negalime.

Socialinių tinklų platformos ir susijusios programėlės. Mūsų svetainėje yra integruotų trečiųjų šalių paslaugų funkcijų („Facebook“, „Instagram“, „Google“ ir kt.), Taigi, jei naudojate „Facebook“ ar kitos trečiosios šalies prisijungimą, jie gali rinkti informaciją apie jus, išsaugoti slapuką jūsų žiniatinklio naršyklėje, kad jų paslaugos tinkamai veiktų. Be to, mes veikiame įvairiuose socialiniuose tinkluose, todėl bendraudami su mumis ar siunčiant informaciją per bet kurią platformą, rizikuojate nesitikėdami privatumo. Mes negalime kontroliuoti kitų vartotojų veiksmų ar kitų platformos veiksmų ten esančiose platformose. Naudodamiesi trečiųjų šalių platformomis vadovaujatės šių įmonių privatumo politika.

Nuoroda į trečiųjų šalių platformas. Mūsų svetainėje gali būti nuorodų į kitas svetaines, kurių privatumo politika gali skirtis nuo mūsų, todėl rekomenduojame atidžiai perskaityti tų įmonių privatumo politiką, kai pateikiate bet kokią informaciją arba lankotės kitoje svetainėje.


9. Dovanos, žaidimai ir apklausos

Retkarčiais savo svetainėje arba per socialinius tinklus organizuojame dovanas, žaidimus ir apklausas ar kitą reklamą. Dalyvavimas mūsų veikloje yra visiškai savanoriškas. Mes galime paprašyti jūsų asmeninės informacijos, tokios kaip jūsų vardas, adresas, gimimo data, telefono numeris, el. Pašto adresas, slapyvardis ar kita informacija. Šią informaciją naudojame konkursui administruoti. Mes taip pat galime, išskyrus atvejus, kai tai draudžia konkurencijos taisyklės ar įstatymai, naudoti informaciją, skirtą bendrauti su jumis arba su jūsų siūlomais žmonėmis dėl mūsų teikiamų paslaugų. Mes galime bendrinti šią informaciją su savo filialais ar kitais paslaugų teikėjais pagal šios privatumo politikos sąlygas.


10. Laiško turinys

El. laiškas siunčiamas tarp tam tikrų serverių, kai jis keliauja internetu gavėjui. Pakeliui serverio administratoriai gali matyti ir skaityti jūsų el. El. Laiškai nėra konfidencialus bendravimo kanalas, todėl rekomenduojame nesiųsti konfidencialios informacijos.


11. Duomenų atskleidimas

Mes galime atskleisti informaciją apie jus savo darbuotojams, vadovams, brokeriams, tiekėjams ar subrangovams, jei tai pagrįstai reikalinga šioje privatumo politikoje nurodytais tikslais. Be to, mes galime atskleisti informaciją apie jus: jei privalome tai padaryti pagal įstatymus, norėdami apsaugoti savo teises ar interesus (įskaitant jūsų duomenų teikimą trečiosioms šalims, kad išieškotume jums skolas). Išskyrus šioje privatumo politikoje numatytus atvejus, mes neteikiame jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.


12. Jūsų asmens duomenų saugumas

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų reikalavimų. Tvarkydami jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ir bet kokio kito neteisėto tvarkymo. Mes saugome jūsų asmeninę informaciją archyvavimo tikslais ne ilgiau kaip 10 metų, kol turėsime teisinių įsipareigojimų, išspręsime ginčus ir įvykdysime įsipareigojimus. Taip pat užkirsti kelią piktnaudžiavimui ir kitai neteisėtai veiklai.


13.Atsakomybė

Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir vartotojo duomenų konfidencialumą, taip pat už bet kokius veiksmus (duomenų perdavimą, užsakymą ir pan.), kurie buvo atlikti mūsų svetainėje prisijungus. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio trečiosioms šalims. Jei mūsų svetainės paslaugomis naudojasi trečioji šalis, kuri prisijungė prie svetainės naudodamasi jūsų prisijungimo duomenimis, laikome, kad esate prisijungę. Jei prarasite prisijungimo informaciją, turite nedelsdami mus informuoti el. Paštu, telefonu ar bet kokia kita kontaktine forma. Jūs esate atsakingi už mums pateiktų duomenų tikslumą ir išsamumą. Jei jūsų pateikti duomenys pasikeičia, turite nedelsdami mus informuoti, pakeisdami atitinkamus duomenis registracijos formoje arba, jei duomenų nėra registracijos formoje, informuokite mus el. Jokiu būdu nebūsime atsakingi už bet kokią žalą, padarytą jums dėl to, kad pateikėte netikslius ar neišsamius asmens duomenis arba nepranešėte apie tokius pakeitimus.

Taisyklės ir piktnaudžiavimas

14. Apibrėžimai

„Pardavėjas/mes/mūsų/mus/GLOFIX“ reiškia „Bioklinika Ltd“, Studentų g. 37, 51364 Kaunas, 302434849, PVM LT100006439017 ir bendrovės interneto svetainė www.glofix.com.

„Klientas“ reiškia asmenį ar įmonę, kuriai skirtas šis dokumentas.

„Tarptautinis klientas“ reiškia „Klientas“ iš Lietuvos.

„Svetainė“ reiškia www.glofix.com arba bet kokius kitus www.glofix.com padomenius, kurie gali būti pasiekiami, nebent tai būtų aiškiai atmesta pagal jų sąlygas ir sąlygas .

„Internetinė parduotuvė“ reiškia būdą, kuriuo Klientas naršo ir perka produktus iš GLOFIX svetainės.

„Užsakymas“ reiškia produktų užsakymo pateikimą „Internetinėje parduotuvėje“ Parduotuvė “, kurią sukūrė„ Klientas “


15. Pagrindinės taisyklės

Jei norite naudotis glofix.com teikiamomis paslaugomis, turite:

  • Būti bent keturiolikos (14) metų amžiaus,
  • Užpildykite registracijos formą, sukurkite paskyrą naudodami trečiųjų šalių paslaugas arba naudokite „svečio“ funkciją,
  • Sutikite su mūsų privatumo politika ir naudojimo sąlygomis, taip pat pateikite tikslią, išsamią ir naujausią kontaktinę informaciją.


Registruodamiesi mūsų svetainėje ar kitaip naudodamiesi paslaugomis, patvirtinate, kad perskaitėte ir sutinkate su šia privatumo politika, ir tuo pačiu metu suteikiate mums teisę rinkti, tvarkyti, naudoti ir tvarkyti visus pateiktus asmens duomenis šioje privatumo politikoje.

Mes neleidžiame paskyrų, kurių pagrindinis tikslas yra reklamuoti ir kenkti kitiems, skatinti diskriminaciją, neapykantą ar platinti įžeidžiamą turinį, todėl pasiliekame teisę sustabdyti jūsų narystę mūsų svetainę, pašalinkite paskyrą arba kitaip uždrauskite prieigą prie mūsų svetainės.

Naršydami ir naudodamiesi www.glofix.com svetaine, jūs sutinkate laikytis naudojimo sąlygų ir mūsų privatumo politikos ir laikytis jų. žemiau.


16. Kaina

Prekių kainos kartkartėmis bus tokios, kokios nurodytos internetinėje parduotuvėje. Mes pagrįstai stengiamės užtikrinti, kad prekių kainos būtų teisingos tuo metu, kai atitinkama informacija buvo įvesta į sistemą. Tačiau jei aptiksime jūsų užsakytos prekės (-ų) kainos klaidą, žr. Šio įvykio sąlygą.

Mūsų prekių kainos gali kartkartėmis keistis, tačiau jos neturės įtakos užsakymas, kurį patvirtinome.

Visos kainos nurodytos ES eurais ir apima PVM (kai taikoma) pagal galiojantį Lietuvoje šiuo metu taikomą tarifą. Tačiau jei PVM tarifas pasikeis tarp jūsų užsakymo ir pristatymo datos, mes pakoreguosime jūsų sumokėtą PVM, nebent jau sumokėjote už visas prekes iki įsigaliojant PVM pakeitimui.
< br> Internetinėje parduotuvėje yra daug produktų. Visada gali būti, kad, nepaisant mūsų pagrįstų pastangų, kai kurių internetinės parduotuvės produktų kainos gali būti neteisingos.Jei aptiksime jūsų užsakytų produktų kainos klaidą, informuosime jus apie šią klaidą ir suteiksime jums galimybę toliau pirkti produktą už teisingą kainą arba atšaukti užsakymą.

Mes neapdoroti jūsų užsakymo, kol neturime jūsų nurodymų. Jei negalėsime su jumis susisiekti naudodamiesi užsakymo proceso metu pateiktais kontaktiniais duomenimis, mes laikysime užsakymą atšauktu ir pranešime jums raštu. Atminkite, kad jei kainodaros klaida yra akivaizdi ir neabejotina, ir jūs pagrįstai galėjote ją pripažinti netinkama kaina, mes neprivalome jums pateikti produktų už netinkamą (mažesnę) kainą.


17. Mokėjimas

Visi kredito/debeto kortelių turėtojai turi būti patikrinti ir patvirtinti kortelės išdavėjo. Jei jūsų mokėjimo kortelės išdavėjas atsisako arba dėl kokios nors priežasties neleidžia autorizuoti mokėjimo, jums apie tai bus pranešta išsiregistravimo etape arba netrukus po užsakymo pateikimo.

Gali būti mokama vienu iš šių mokėjimo būdų (išskyrus tarptautinius klientus, žr. 16 punktą), jei nenurodyta kitaip: Pagrindinės kredito kortelės, išvardytos: „Visa“, „MasterCard“, „Maestro“ ir „Visa Electron“.

Mokėjimo data bus taikoma patikrinkite, kad mokėjimą gautume ES eurais.

Pasiliekame teisę atmesti arba atšaukti bet kokius užsakymus, kurie neatitinka šių sąlygų, net jei jūsų kredito ar debeto kortelė buvo apmokestinta (ir visa suma bus grąžinta) visos sumos, kurias sumokėjote už užsakymą).


18. Nuolaidų kodai

Bet kurioms GLOFIX retkarčiais išleidžiamoms nuolaidoms ar kitiems reklamos kredito kodams griežtai taikomos individualios sąlygos ir sąlygos, su kuriomis jie buvo išduoti, įskaitant, be kita ko, tinkamumą naudoti ir didžiausią užsakymo vertę. Kai kurie prekės ženklai ar produktai gali būti neįtraukti ir jūs negalėsite naudoti jokių nuolaidų kodų tokiems prekių ženklams/produktams.

Nuolaidų kodai neperleidžiami ir neturi jokios piniginės vertės. Bet koks nuolaidos kodas, atsiųstas jums el. Paštu ar kitu būdu, yra konfidencialus ir Klientas nesidalina juo su jokiu kitu asmeniu.

Vienu metu negalima naudoti daugiau nei vieno reklamos kredito kodo ir tik vienkartiniam naudojimui - nebent nurodyta.


19. Turto perdavimas

„GLOFIX“ pasilieka prekių nuosavybę, kol Klientas visiškai sumokės ir nebus gautas. Klientui prekės priklausys, kai „GLOFIX“ gaus visą mokėjimą.


20. Užsakymai

Visi užsakymai priimami ir pasiekiami. Pateikdamas užsakymą su GLOFIX , Klientas gaus užsakymo patvirtinimą ir vėliau atnaujintą el. Laišką. Patvirtinimo ir šių el. Laiškų gavimas nepatvirtina, kad GLOFIX priėmė Užsakymą. Užsakymo priėmimas ir sutarties sudarymas tarp GLOFIX ir Kliento prasidės tuo metu, kai Kliento užsakyti produktai bus išsiųsti iš GLOFIX sandėlio, kuris bus pristatytas įmonės nurodytu adresu. Klientas.

GLOFIX imsis visų reikiamų priemonių, laikydamasi galiojančių įstatymų, kiek tai gali padaryti, kad kliento užsakymo ir mokėjimo informacija būtų saugi , tačiau nesant aplaidumo (ir atsižvelgiant į taikomus įstatymus, įskaitant įstatymus, susijusius su duomenų apsauga ir privatumu) GLOFIX negali būti atsakingas už bet kokius nuostolius, patirtus GLOFIX jei trečioji šalis įsigyja neteisėtą prieigą prie bet kokių duomenų, kuriuos pateikiate prisijungdami prie internetinės parduotuvės ar užsisakydami.

Deja, informacijos perdavimas internetu nėra visiškai saugus. Nors mes darysime viską, kad apsaugotume jūsų asmeninius duomenis, negalime garantuoti jūsų duomenų, perduotų į internetinę parduotuvę, saugumo; bet koks perdavimas yra jūsų pačių rizika.Gavę jūsų informaciją, taikysime griežtas procedūras ir saugos funkcijas, kad išvengtume neteisėtos prieigos.

Produktai, įsigyti iš GLOFIX , nėra skirti pakartotiniam pardavimui ar platinimui. GLOFIX gali savo nuožiūra apriboti užsakymą iki 5 vienetų atskirų produktų ir pasilikti teisę atšaukti visus užsakymus, kurie, kaip įtariama, perkami perparduoti ar platinti.


21. Pristatymas

Bet kuri pristatymo data ar laikotarpis laikomi tik orientaciniais. Pagal mūsų politiką stengiamės išsiųsti visus užsakymus per 2 darbo dienas. Bet kokie produktai, kurių nebuvo galima užsisakyti, bus išsiųsti jums kuo greičiau, kai jie bus gauti iš tiekėjo. Bet kokiu atveju pristatymas bus atliktas per 30 dienų nuo jūsų užsakymo priėmimo dienos. Jei pristatymas vėluoja dėl tiekėjo, vežėjo ar kitos trečiosios šalies, tada GLOFIX kuo greičiau su jumis susisieks ir praneš, ir, jei tai padarysime, nebūsime atsakingi už tokį vėlavimą.

Jei labai vėluojate, galite nutraukti mūsų sutartį ir turėsite teisę gauti pinigų grąžinimą už bet kokius produktus, už kuriuos sumokėjote, bet negavote.

Pristatome šalys, išvardytos internetinėje parduotuvėje, mūsų absoliučia nuožiūra („Tarptautinės pristatymo vietos“). Tačiau kai kurioms prekėms taikomi tam tikrų tarptautinių pristatymo vietų apribojimai, todėl prieš užsakydami prekes atidžiai peržiūrėkite informaciją internetinėje parduotuvėje.

Jei užsakote prekes iš internetinės parduotuvės ir pristatote į vieną iš tarptautinių pristatymo vietų , jūsų užsakymui gali būti taikomi importo muitai ir mokesčiai, kurie taikomi, kai pristatymas pasiekia tą paskirties vietą. Atminkite, kad mes nekontroliuojame šių mokesčių ir negalime numatyti jų sumos.

Jūs būsite atsakingi už tokių importo muitų ir mokesčių sumokėjimą. Prieš pateikdami daugiau informacijos, susisiekite su vietine muitinės įstaiga.

Turite laikytis visų galiojančių šalies, kuriai skirti Produktai, įstatymų ir kitų teisės aktų. Mes nebūsime atsakingi ar atsakingi, jei pažeisite bet kurį tokį įstatymą.

Jei GLOFIX pristatys jūsų gaminius pavėluotai, galite laikyti užsakymą kaip pasibaigusią bet kuria iš šių aplinkybių: jei GLOFIX atsisakė pristatyti prekes, jei pristatymas per pristatymo terminą buvo būtinas (atsižvelgiant į visas svarbias aplinkybes) arba jei prieš priimant užsakymą pranešėte GLOFIX , kad pristatymas pristatymo terminas buvo labai svarbus. Jei nenorite nutraukti užsakymo, galite nustatyti kitą pristatymo terminą (kuris turi būti pagrįstas) ir nutraukti užsakymą, jei GLOFIX nesilaiko naujo užsakymo termino. Priešingu atveju galite atšaukti užsakymą ir mes grąžinsime visas už prekes ir pristatymą sumokėtas sumas. Jei produktai buvo pristatyti, turite juos grąžinti GLOFIX aukščiau nurodytu adresu ir mes grąžinsime tokio grąžinimo išlaidas.

22. Pristatymas

Visi užsakymai bus pristatyti naudojant paslaugą, nurodytą užsakymo metu. Daugiau informacijos apie pristatymo būdus ir paslaugas rasite pristatymo puslapyje . GLOFIX turi teisę keisti bet kokias kainas proporcingai savo siuntimo išlaidoms, tačiau apie pristatymo kainą jums visada bus pranešta prieš užbaigiant užsakymą. Užsakydamas klientas turi paprašyti bet kurio kito pristatymo būdo.


23. Rizikos perėjimas

Klientas prisiims riziką dėl užsakytų produktų, kai jie bus pristatyti Užsakyme nurodytu adresu. GLOFIX neprisiima atsakomybės už nepristatytas siuntas, kai Klientas nurodo neteisingą arba neteisingą pristatymo adresą ir (arba) neatsiima Užsakymo iš pristatymo adreso, nurodyto po mūsų pagrįstų pastangų susisiekti su Jumis, kad tai išspręstų.

Tuo atveju, jei užsakymą praranda trečioji šalis, kuri yra įgaliota priimti gaminius, arba kurjeris, įgaliotas pristatyti produktus, GLOFIX nekelia jokios rizikos kai prekės buvo sugadintos, jei prekės buvo sugadintos, visa grąžinama suma bus grąžinta, jei būsime informuoti apie problemą per 30 dienų nuo pristatymo telefonu, el. paštu ar kitu raštu. Tada turėsite grąžinti prekes kartu su originalia pakuote į GLOFIX prekybos adresą, taip pat žr. 9 ir 10 punktus.

Kai prekės pasirašomos, klientas prisiima riziką, kai prekės pasirašomos (su sąlyga, kad jas pasirašė klientas arba asmuo, įgaliotas kaip jūsų įgaliotas asmuo). Jei klientas mano, kad siuntinys buvo suklastotas, jis yra atsakingas už prekių pasirašymą (kad būtų išvengta abejonių, siuntos parašas neturi įtakos jūsų grąžinimo teisėms.


24. Pavadinimas ir trūkumai

Produktai priklausys jums, kai gausime visą mokėjimą už Produktus. Klientas privalo patikrinti prekes per protingą laiką nuo jų gavimo. 2015 m. Vartotojų teisių įstatyme teigiama, kad produktai turi būti aprašyti, tinkami pagal paskirtį ir patenkinamos kokybės. Klientas turi raštu arba elektroniniu paštu pranešti pardavėjui, jei prekės yra sugedusios ar netinkamai aprašytos, ir turi teisę į visą pinigų grąžinimą, kad prekė būtų pataisyta ar pakeista, arba atgauti dalį pinigų (žr. 10 punktą).

25. Grąžinimo procedūra

Jei prekės bus atmestos, Klientas turi laikytis šiame 10 punkte nurodytos grąžinimo procedūros. br>
Klientas privalo laikytis grąžinimo politikos, nurodytos sąskaitos faktūros kitoje pusėje arba išsamiai aprašytoje grąžinimo puslapyje . Tam reikia el. Paštu išsiųsti el. Laišką GLOFIX (hello@glofix.com), kad būtų pranešta apie savo ketinimą grąžinti prekes, užpildyti internetinėje parduotuvėje esančią formą arba užpildyti pridedamą atšaukimo formą.

Tais atvejais, kai prekės atmetamos dėl užsakymo trūkumo ar neatitikimo Klientas turi teisę į visą pinigų grąžinimą per 30 dienų nuo prekių pristatymo dienos. Klientas turi pranešti GLOFIX per 30 dienų nuo pristatymo ir grąžinti prekę GLOFIX , kad būtų galima grąžinti pinigus. Mes išnagrinėsime grąžinamą prekę ir informuosime jus apie grąžinamąją išmoką ir ją apdorosime per pagrįstą laikotarpį ir bet kuriuo atveju per 14 dienų nuo tos dienos, kai mes jums patvirtinsime, kad turėjote teisę į grąžinamąją išmoką už nekokybišką prekę. Produktai, kuriuos grąžinote dėl trūkumų, bus grąžinti visiškai, įskaitant pristatymo mokesčio už siuntimą jums grąžinimą ir išlaidas, patirtas grąžinant prekę mums.

Tais atvejais, kai atmetama gaminių priežastis yra defektas ar klaidingas aprašymas, be teisės į straipsnį

Tais atvejais, kai atmetimas įvyko dėl neteisingo kliento užsakymo arba dėl nepasitenkinimo (kai mes nesame kalti), Klientas turi teisę į dalinę pinigų grąžinimą (pilną prekių grąžinimą, atėmus visas pašto išlaidas), nebent užsakymas atšaukiamas per pertraukos laikotarpį, tokiu atveju grąžinama visa suma. Tačiau klientas bus atsakingas už prekės grąžinimo išlaidas GLOFIX . Prekės turi būti grąžintos GLOFIX , kad būtų galima grąžinti dalinę grąžinamąją išmoką.

Tais atvejais, kai norite atšaukti prekes dėl to, ką padarėme ar ketiname padaryti, turėtumėte apie tai pranešti mums pagal mūsų grąžinimo procedūrą ir mes jums grąžinsime visas už nepateiktas prekes (įskaitant pristatymo išlaidas).Tai apima:

  • GLOFIX pranešė apie būsimą produkto ar šių sąlygų pakeitimą, su kuriuo nesutinkate;
  • GLOFIX pranešė apie kainos ar aprašo ar produkto klaidą, ir jūs nenorite tęsti;
  • Produktų pristatymas labai vėlavo dėl įvykio, kurio mes negalime kontroliuoti; ir
  • Klientas turi teisėtą teisę nutraukti užsakymą dėl to, ką GLOFIX padarė

Kai Klientas nori grąžinti Produktą, jis turi jį asmeniškai grąžinti, nusiųsti atgal į GLOFIX arba (tik jei jie nėra tinkami skelbti) leisti mums juos surinkti iš jūsų. < /p>

26. Atšaukimas

Atšaukimai, atsirandantys ne dėl defekto ar neatitikimo, priimami tik tuo atveju, jei Klientas laikosi toliau nurodytos atšaukimo procedūros ir laikosi grąžinimo procedūros.

Per 14 dienų nuo prekių gavimo Klientas privalo raštu susisiekite su GLOFIX per aukščiau nurodytus kontaktinius duomenis, o po to jie turi būti grąžinti mums per 14 dienų nuo to laiko, kai pranešėte, kad norite pakeisti savo nuomonę. Prekės turi būti „naujos“ ir nenaudotos, originalioje nepažeistoje pakuotėje, įskaitant visas gautas prekes ir nemokamas dovanas. Klientas yra atsakingas, kad tinkamai pasirūpintų produktais, kol jie nebus grąžinti į GLOFIX . „GLOFIX“ laikysis nuomonės, kad Klientas nesiėmė tinkamo atsargumo, jei prekės buvo naudojamos tam tikru būdu ar apimtimi, viršijančios tai, ką klientas panašiai apžiūrėtų prekes mažmeninės prekybos parduotuvėje prieš pirkdamas, ir turės teisę išskaičiuoti sumą, vertės sumažėjimas dėl jūsų naudojimo. Pinigai grąžinami per 14 dienų nuo Kliento grąžintų produktų gavimo.


27. Mūsų atsakomybė

Jei nesilaikysime šių sąlygų, esame atsakingi už nuostolius ar žalą, kurią patiriate dėl numatomo šių sąlygų pažeidimo ar aplaidumo, tačiau nesame atsakingi už nuostolius ar žalą, kurių negalima numatyti. . Nuostoliai ar žala yra numatomi, jei jie buvo akivaizdi mūsų pažeidimo pasekmė arba jei jūs ir mes pagalvojome apie tai sutarties sudarymo metu.

Gaminius tiekiame tik vidaus ir privačiam naudojimui. Jūs sutinkate nenaudoti produkto jokiems komerciniams, verslo ar perpardavimo tikslams, ir mes neatsakome jums už nuostolius dėl pelno, verslo praradimo, verslo nutraukimo ar verslo galimybių praradimo.

Mes jokiu būdu neatmetame ir neribojame savo atsakomybės už:

  • mirtis ar sužalojimai dėl mūsų aplaidumo;
  • sukčiavimas ar apgaulingas klaidingas pateikimas;
  • Sugedę produktai pagal 2015 m. Vartotojų teisių įstatymą.

Jūs, kaip vartotojas, turite įstatymines teises į gaminius, kurie yra sugedę arba ne tokie, kaip aprašyta. Patarimų dėl jūsų teisinių teisių galite gauti vietiniame Piliečių patarimų biure arba Prekybos standartų biure. Niekas šiose sąlygose neturės įtakos šioms teisinėms teisėms.


28. Privatumo politika

Mes naudosime jūsų asmens duomenis tik taip, kaip nustatyta privatumo politikoje . Intelektinė nuosavybė

Klientas turi gerbti visas autorių teisių savininkų pateiktas licencijos sutartis. GLOFIX negali būti laikoma atsakinga ar atsakinga už bet kokį Kliento ar trečiosios šalies piktnaudžiavimą.

Visi www.glofix.com pateikti prekių ženklai priklauso jų registruotiems savininkams ir negali būti kopijuojami be išankstinio leidimo.

Negalite naudoti jokios internetinės parduotuvės medžiagos dalies komerciniais tikslais, negavę mūsų ar mūsų licencijų išdavėjų licencijos.


29.Atsiliepimai

Kai pateikiate apžvalgą ar naudojatės kita funkcija, leidžiančia įkelti medžiagą į internetinę parduotuvę arba užmegzti ryšį su kitais internetinės parduotuvės naudotojais, jūs garantuojate, kad būsite tikslūs ir nepateiksite turinys, kuris yra neteisėtas ar kitaip nepriimtinas Tai apima, bet tuo neapsiribojant, turinį, kuris yra įžeidžiantis, grasinantis, priekabiaujantis, šmeižiantis, amžiaus, seksistinis ar rasistinis. Jūs garantuojate, kad bet koks toks indėlis atitinka tuos standartus ir kad jums priklauso ar kitaip kontroliuojate visas teises į jūsų skelbiamą turinį, kad toks įrašas nepažeidžia ar nepažeidžia jokios trečiosios šalies teisių ir jūs atlyginate mums už bet kokius pažeidimus šios garantijos.

Bet kokia medžiaga, kurią įkeliate į internetinę parduotuvę, bus laikoma nekonfidencialia ir nepatentuota, ir mes turime teisę bet kokiu tikslu naudoti, kopijuoti, platinti ir atskleisti tokią medžiagą trečiosioms šalims. . Jūs sutinkate atsisakyti savo teisės būti identifikuotam kaip tokio turinio autoriui ir teisės prieštarauti, kad su tokiu turiniu būtų elgiamasi netinkamai.

Mes turime teisę naudoti vardą, kurį pateikėte dėl tokio turinio ir atskleisti savo tapatybę bet kuriai trečiajai šaliai, kuri teigia, kad bet kokia jūsų paskelbta ar įkelta medžiaga į internetinę parduotuvę pažeidžia jų intelektinės nuosavybės teises arba jų teisę į privatumą.

Mes nebūsime atsakingi , arba atsakingas trečiajai šaliai už bet kokios medžiagos, kurią paskelbė jūs ar bet kuris kitas internetinės parduotuvės vartotojas, turinį ar tikslumą.

Mes turime teisę pašalinti bet kokią medžiagą ar įrašą, kurį padarėte internetinėje parduotuvėje jei, mūsų nuomone, tokia medžiaga neatitinka aukščiau nustatytų turinio standartų.


30. Tarptautiniai klientai

GLOFIX ES eurais. Taikomos visos kitos taisyklės ir nuostatos.


31. Taisyklių ir sąlygų pakeitimai

Pasiliekame teisę bet kuriuo metu keisti šias sąlygas ir sąlygas, tačiau apie tokius pakeitimus iš anksto pranešime.

32. Pranešti apie piktnaudžiavimą

Jei manote, kad kas nors pažeidžia šią privatumo politiką ir svetainės naudojimo sąlygas, nedelsdami praneškite mums el. paštu, telefonu ar kitomis ryšio priemonėmis.

ATSAKOMYBĖ

33. Atsakomybės atsisakymas

Kiek leidžia įstatymai, jūs esate visiškai atsakingi už bet kokius nuostolius, atsiradusius dėl to, kad naudojatės mūsų svetaine ir kitomis mūsų teikiamomis paslaugomis. Mes ir mūsų komanda neatsakome už bet kokią netiesioginę ar netiesioginę žalą. Mes ir mūsų komanda neatsakome už jokių reklamuotojų, susietų svetainių ar kitų narių elgesį.

SAUGUMAS

34. Pranešimas apie saugumo pažeidimą

Jei yra saugumo pažeidimas, kuris gali turėti įtakos jums, pranešime apie pažeidimą ir aprašysime, kas atsitiko.

35. Įstatymai ir jurisdikcija

Šios sąlygos ir sąlygos yra reglamentuojamos ir turi būti aiškinamos vadovaujantis Lietuvos įstatymais ir yra išimtinė Lietuvos teismų jurisdikcija. Kiekvienas asmuo, bandantis atlikti nesąžiningas kredito kortelės operacijas, bus iškeliamas baudžiamojon atsakomybėn be jokių išimčių.

Privatumo politikos atnaujinimo data: 2021-09-14

.
Pirmadienis,Antradienis,Trečiadienis,Ketvirtadienis,Penktadienis,Šeštadienis,Sekmadienis
Sausis,Vasaris,Kovas,Balandis,Gegužė,Birželis,Liepa,Rugpjūtis,Rugsėjis,Spalis,Lapkritis,Gruodis
Nepakanka kiekio. Liko tik [max].
Pridėti į norų sąrašąNaršyti norų sąrašąPašalinti iš sąrašo
Pirkinių krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias.

Grįžti į parduotuvę

Pridėti užsakymo pastabą Redaguoti užsakymo pastabą
Pristatymas
Pridėti kuponą

Pristatymas

Pridėti kuponą

Kupono kodas veiks atsiskaitymo puslapyje